Sportlov: Kom och häng med Beppe Singer!

01 mars
Beppe Singer

Dela i sociala medier

Vad tycker ditt barn om matematik? Beppe Singer har gått från att sitta längst bak i klassrummet och inte tycka matte var särskilt kul, till att idag vara ambassadör för Mattecentrum, programledare och lärare som tillsammans med sin redaktion vann priset Årets Folkbildare, 2011. På sportlovet har du möjlighet att tillsammans med ditt barn hänga en förmiddag med Beppe och upptäcka tjusningen med matte!

Välkomna till en förmiddag med Beppe i Dome of Visions!
Tid: Onsdagen den 1 mars. 09:30-11:30
Passar ålder: Mellanstadieelever (medföljande förälder också välkommen såklart)
Föranmälan via formuläret här på sidan. Ett begränsat antal platser så ”först till kvarn” gäller. OBS att vi bara kan ta emot enskilda, inte hela skolklasser/fritidsgrupper.

Förutom ett pass Beppematik finns även möjlighet att prova på att programmera robotar. Vi bjuder på fika, penna och papper.

Vad är Beppematik?
http://www.matteboken.se/beppematik

Mer om Beppe Singer
Beppe Singer är mest känd som TV-programmet Hjärnkontorets programledare i SVT men verkar även som föreläsare i skolor runtom i landet då han talar om sin egen skolgång och hur det känns att känna sig ”dum i huvudet”.
Singer är utbildad kemist vid Lunds Universitet och har tidigare arbetat som lärare i kemi, fysik och matematik på ett gymnasium i Malmö. Förutom programledare för SVT, har han även producerat och varit programledare för programmen Tiggy Testar och LABBA på UR. Singer är även författare och har skrivit både läromedel åt Gothia Fortbildning samt barnböcker och pysselböcker på Bonnier-Carlsen. Han spelade i Viasats TV-julkalender 2016, Det stora experimentet. (Wikipedia)

Arrangemanget är ett samarbete mellan Mattecentrum och NCC.

Fotograf: Anders G Warne

Detaljer

Datum

01 mars

Tid

09:30 - 11:30

  • Tidigare evenemang

    Denna aktivitet/seminarium har redan ägt rum.

Plats

Valhallavägen 79

Stockholm