United Galaxies – Christer Fuglesang Space Center

21 oktober

Dela i sociala medier

Hur kan vi skapa framtidens hållbara städer? Våra städer växer i ökande takt och utmaningarna likaså. Tillsammans, genom tvärdisciplinärt samarbete har vi möjlighet att komma fram till de lösningar som behövs för att skapa en hållbar framtid.

Du är välkommen till eventet United Galaxies – Christer Fuglesang Space Center. Detta är ett event där du kommer få ta del av planer för en unik byggnad i Stockholm; Christer Fuglesang Space Center, där ambitionen är att den senaste tekniken från NASA och ESA ska bidra till utvecklingen av hållbara byggnader och städer. Centret kommer innehålla science center, studentlägenheter, hotell m.m., och utgöra en mötesplats för inspiration och lärande.

Eventet hålls i Dome of Visions, en spektakulär kupolformad byggnad som under ett års tid kommer att vara en plattform för innovation och hållbarhet. 100 astronauter har invigt Dome of Visions och nu vill Umbilical Design tillsammans med ÅF och Invitationsdepartementet bjuda in dig in till denna spännande eftermiddag.

Över en tidig middag med roterande bordsplacering, kommer du att få möjligheten att möta personer verksamma inom olika områden för hållbara lösningar, däribland vår astronaut Christer Fuglesang. Fokus är att diskutera utmaningar och lösningar kring städer och hållbar utveckling – idén är att precis som i rymden, arbeta över gränser för att driva utveckling.

Många är intresserade av att delta i eventet men tyvärr är platserna få. Vill du komma på eventet så maila oss pånatalie.debrun@umbilicaldesign.se med rubriken ”United Galaxies” och skriv en kort motivering till varför just du ska få delta, så återkommer vi till dig.

Detaljer

Datum

21 oktober

Tid

16:00 - 19:00

  • Tidigare evenemang

    Denna aktivitet/seminarium har redan ägt rum.

Plats

Valhallavägen 79

Stockholm