Vernissage: Studio Käse: Tomt

25 augusti
Studio Käse

Dela i sociala medier

Vernissage: 25 augusti 17.00-19.00
Utställningen visas även 26 augusti 11.00-15.00.

OBS! För vernissage är det obligatorisk föranmälan till bjorn.norberg@domeofvisions.se

Under två dagar arbetar konstnärskollektivet Studio Käse i Dome of Visions. Arbetet tar sin början i vårt hösttema ”Urban Diversity” och i staden. Under promenader i Stockholm har de samlat material och inspiration. Tankar om kreativitet, utopi, dystopi, heterotopier och ägande har samlats tillsammans med bräder, skräp och annat material.

Inne i Dome of Visions kommer detta att sättas samman till skulpturer och installationer i en blandning mellan performance och skulptur. Allt tar form under våra öppettider. Det innebär att utställningen växer sig allt större och ständigt kommer att vara i förvandling och produktion.

Studio Käse är ett kollektiv och med ateljé i Gubbängen. De har arbetat tillsammans sen 2014 och består av Sebastian Eriksson, Tomas Nilsson och Olle Halvars. De har bland annat ställt ut på Galleri Lots/ Steinsland Berliner, Galleri ORO samt deltagit i en grupputställning i Onassis Cultural Centre i Aten. Nyligen fick Studio Käse ett stipendium för en bok, där utställningen på Dome of Visions kommer att utgöra en viktig del.

Detaljer

Datum

25 augusti

Tid

17:00 - 19:00

Mejla bjorn.norberg@domeofvisions.se för anmälan till vernissagen.

Plats

Valhallavägen 79

Stockholm