Boklansering för Exponentiell klimatomställning av Rebecka Carlsson 21 september (18.30 – 20.00)

21 september

Dela i sociala medier

Hur vi kan stoppa klimatförändringarna tillräckligt snabbt och hur du kan bygga pionjärt hållbara företag?

Kom på lanseringsfest för Exponentiell klimatomställning av Rebecka Carlsson 21 september.
Observera att det finns två tider för detta evenemang, 16:00-18:00 samt 18.30-20:00. Anmäl dig till den tid du vill gå på.

Välkommen in i den exponentiella klimatomställningens idé. Och en inblick i hur hållbarhet, på motsvarande sätt som digitaliseringen, håller på att bli en affärsmässigt disruptiv kraft.

Det här är en näringslivets klimatbok, en guide för företagsledare, entreprenörer, investerare, chefer, medarbetare, konsulter och alla andra som vill vara med och utveckla framtidens hållbara företag och klimatlösningar som får stor effekt.

Du får en crash-course i hur snabbt utsläppen behöver minska och hur vi kan utveckla exponentiella klimatlösningar – med hjälp av exponentiella teknologier, beteendeförändringar och systemförändringar. Bokens andra del ger dig en översikt över 100 klimatlösningar och 15 särskilt relevanta hållbarhetstrender. Slutligen presenterar boken Sustainable business canvas, ett verktyg du kan använda för att utveckla egna exponentiella klimatlösningar och framtidens hållbara företag.

Det här är en klimatbok du kommer långt på. Och som för alltid kan komma att förändra din syn på klimatfrågan – till fullt möjlig att lösa – och en fråga du kan ta dig an.

Rebecka Carlsson är hållbarhetsentreprenör och klimataktivist. Hon har startat en handfull hållbarhetsföretag, arbetat som politiskt sakkunnig till Sveriges klimat- och miljöminister samt vice statsminister och utbildats i exponentiella teknologier vid Singularity University på NASA.

Under eftermiddag/kväll kommer boken lanseras i Dome of Visions med panelsamtal, bubbel och mingel.

Observera att vi har ett begränsat antal platser till årets kanske mest hållbara boksläpp.

Välkommen.

Detaljer

Datum

21 september

Tid

18:30 - 20:00

Arrangör

Dome of Visions

Anmäl dig här

Plats

Lindholmsplatsen

Göteborg