Coworkingdag – Flytta din arbetsplats till Dome of Visions på Lindholmen

10 maj
Illustration på domen under natten.

Dela i sociala medier

Välkommen in i Domen och byt miljö för en dag. Jobba samtidigt som du har andra runtomkring. Om du så vill, kan du välja att utbyta erfarenheter, inspireras av och göra nya bekantskaper. Eller helt enkelt ta en god kopp kaffe och byta miljö för en dag. På eftermiddagen bjuder vi på en inspirationsföreläsning kl 15:30 med efterföljande AW från kl 16.

Sofia Löfstrand är dagens föreläsare och projektledare för LIMA, ett projekt inom det strategiska innovationsprogrammet Drive Sweden som Lindholmen Science Park står som värd för. LIMA är ett mobilitetsprojekt för alla som jobbar på och i närheten av Lindholmen. I en pilot, som samlar olika transportslag och parkering i en smart tjänst, är LIMAs syfte att förenkla lokala och regionala resor, öka framkomligheten på Lindholmen och bidra till en mer hållbar stad.

Vill du lyssna på inspirationsföreläsningen vill vi ha din anmälan, annars är det bara att komma.

För vem? Alla som vill byta miljö och coworka.
Tid & Program: 10 maj kl. 8-15:30 – Coworking. Kl. 15-30-16:00 Inspiration. 16:00-19:00 AW.

Plats: Lindholmen, för karta och transporttips gå in på domeofvisions.se.
Finnes: Härlig klimatsmart byggnad som badar i ljus med Gratis WiFi, ekologiskt kaffe och afterwork med växtbaserade tilltugg.
Anmälan: För att delta på inspirationsföreläsningen anmäler dig till höger. Vill du endast coworka är det bara att dyka upp.

Hoppas du vill komma!

Detaljer

Datum

10 maj

Tid

08:00 - 19:00

  • Tidigare evenemang

    Denna aktivitet/seminarium har redan ägt rum.

Plats

Lindholmsplatsen

Göteborg