Domendagen med tankesmedjan Fores och Ekocentrum

22 maj
Bild på ett snurrhjul med de globala målen.

Dela i sociala medier

Vad händer inom infrastruktur och digitalisering – och hur ska företag jobba med hållbarhet? 22 maj intar Ekocentrum och tankesmedjan Fores den sfäriska Dome of Visions på Lindholmen i Göteborg. Tillsammans med Dome of Visions-projektet ordnar vi flera olika seminarium under dagen, mellan 09:30 – 14:00. KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OM PROGRAMMET.

Oavsett om du är uppgiven eller optimistisk inför framtiden, så är du välkommen att delta i samtal kring infrastruktursatsningar och digitalisering.

Dessa är några av frågorna som kommer diskuteras under tankesmedjan Fores panelsamtal där ekonomi, teknik, miljö och politik får möjlighet att mötas. Fokus för samtalet ligger på beslutsprocessen för infrastruktursatsningar, vilka politiska val vi står inför och vad vi kan vänta oss i framtiden. Leder samtalet gör Fores Sara Davidsson, assisterande programchef för programmet Ekonomiska reformer och entreprenörskap.

Anmälan sker via denna länk

Övrigt: Seminariet följer en frukost med Niklas Wennberg, grundare av Stadsjord och Pond samt nominerad till Göteborgs Hållbarhetspris. Läs mer här!

Globala mål relevanta för detta evenemang:

Nummer 9: Hållbar industri, innovationer och infrastruktur
Nummer 11: Hållbara städer och samhällen
Nummer 13: Bekämpa klimatförändringarna

Detaljer

Datum

22 maj

Tid

09:30 - 14:00

Arrangörer

Ekocentrum: Helen Sylvan/Fores: Lena Holmestig & Paulina Vaughn

För länk till anmälan, se informationen till vänster.

Plats

Lindholmsplatsen

Göteborg