Nyfikenhet som drivkraft i vetenskap och konst

09 november

Dela i sociala medier

För femte året i rad arrangerar Chalmers oväntade möten mellan forskare och artister under tre dagar i november. Du är välkommen till Dome of vision vid Lindholmen Science Park, klockan 12:00 den 9 november för en försmak av AHA!festivalen. Temat är det sjätte sinnet och under en halvtimme varvas musik med Daniel Berg och Tobias Granmo, med inlägg av Peter Christensson och Michael Eriksson. AHA!festivalen är öppen för alla och går av stapeln på Chalmers, campus Johanneberg, den 19-21 november (mer information om AHA! hittar du på www.ahafestival.se).

Välkommen!

Daniel Berg är marimbasolist, kammarmusiker, tonsättare och pedagog. Berg är lektor i musikalisk gestaltning och undervisar i solistiskt slagverk, kammarmusik och slagverksensemble vid musikhögskolorna i Göteborg, Örebro och Stockholm.

Tobias Granmo är violinist, kammarmusiker och pedagog. Granmo undervisar i violin och kammarmusik samt har huvudansvaret för kammarmusiken på musikerutbildningen vid Högskolan för scen och musik, Göteborgs universitet.

Peter Christensson och Michael Eriksson är tillsammans projektledare för AHA festivalen vid Chalmers tekniska högskola. Christensson är ursprungligen skulptör och arbetar idag som lektor inom arkitektur- och civilingenjörsutbildningen på Chalmers. Eriksson har forskat kring konstnärlig intervention i arbetslivet och arbetar idag med strategiskt ledningsstöd på Chalmers.

Detaljer

Datum

09 november

Tid

12:00 - 13:00

Detta evenemang är öppet för alla!

Plats

Lindholmsplatsen

Göteborg