Halvdag om samverkan inom asfaltsbranschen

08 november
Photo: Joakim Kröger, NCC

Dela i sociala medier

Är asfaltbranschen redo för mer samverkan? Välkommen till en dag om samverkan som katalysator för framtidens hållbara, säkra och digitala lösningar.

Är du som beställare eller leverantör redo för mer samverkan? NCC har lång erfarenhet av samverkan, där alla parter tillsammans i öppen dialog arbetar med projektets bästa i fokus. NCC:s Anna Stocks delar med sig av hur vi genom lagbygge framgångsrikt arbetat tillsammans med våra partners.

Vilka är hållbarhetslösningarna i branschen? NCC:s hållbarhetschef Christina Lindbäck om betydelsen att sätta tydliga och mätbara mål för att arbeta mer hållbart.

Hur förändrar digitaliseringen asfaltbranschen? Hur nyttjar vi de digitala lösningar som finns, i stort och i smått. I en framtidsspaning delar vi med oss från vår resa och är nyfikna på era inspel.

En säkrare arbetsmiljö med noll olyckor. Hur arbetar vi tillsammans för att göra det möjligt? Cecilia Lundgren, arbetsmiljöchef inom NCC stiger ur komfortzonen i ett samtal om beteendeändringar och ledarskapets betydelse.

Vad gör ett lag framgångsrikt, Claes Hellgren – Med inlevelse och humor avrundar sportkommentatorn och den tidigare handbollsspelaren dagen med insikter om ledarskap, gemensamma mål och om att kämpa tillsammans verkligen kan göra skillnad.

Varmt välkommen till en inspirerande halvdag full av intressanta workshops, föreläsningar och samtal med inbjudna föreläsare, utställare, branschkollegor, beställare och kunder från både kommun och näringsliv!

OBS! Anmäl dig så snart som möjligt då vi har begränsat antal platser. 

Anmäl dig här: https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/414A5E437748465A437140

Detaljer

Datum

08 november

Tid

11:00 - 17:00

Anmäl dig här:  https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/414A5E437748465A437140

Plats

Lindholmsplatsen

Göteborg