Tack och på återseende!

24 oktober - 26 april

Dela i sociala medier

Efter 500 events, mer än 100 000 besökare och två fantastiska år vid KTH är det dags för Dome of Visions att fortsätta sin resa. Sedan 2015 har Dome of Visions varit en visionär och inspirerande mötesplats på KTH:s campus i Stockholm. Nu har tiden vid KTH nått sitt slut och måndagen den 23:e oktober var sista dagen som Dome of Visions var öppen.

Syftet med Dome of Visions är att vara en mötesplats där människor och idéer möts och där näringsliv, akademi, kultur och samhälle knyts samman för att tillsammans skapa en hållbar framtid. Vi har haft seminarier och möten inom en rad skilda ämnen som cykling, vattenfrågor, jämställdhet och stadsplanering. Stadspodden har spelats in i Dome of Visions varje månad och har nu fler än 28 000 lyssnare.

Nu när Dome of Visions reser vidare är det många som kommer att sakna denna vibrerande mötesplats. En fortsättning planeras, och vi hoppas snart kunna berätta om nästa steg på Dome of Visions resa. Till dess – samtalet om en hållbar framtid fortsätter. Möt oss på Facebook, i Stadspodden eller på något av våra seminarier i Dome of Visions anda. Och återupplev tiden vid KTH på vår nya sajt stockholm.domeofvisions.se

Tack till alla som medverkat till att göra Dome of Visions till en självklar plats för samtal kring en hållbar framtid.

Detaljer

Datum

24 oktober - 26 april

Tid

00:00 - 00:00

.

Plats

Lindholmsplatsen

Göteborg