Öppet hus i Dome of Visions: ”Hållbar stadsutveckling i praktiken”

14 juni
Bild av en grönskande stad samt Johanna Hult-Rentsch, regionchef på NCC Property Development Väst och Prof Per-Olof Nilsson, Institutionen för fysik, Chalmers.

Dela i sociala medier

Nu är det dags att öppna dörrarna till Göteborgs spektakulära mötesplats Dome of Visions på Lindholmen, en helt ny arena för samtal om hållbar samhällsutveckling. Du är varmt välkommen att hälsa på, ta en kaffe, lyssna på föreläsning och ta en närmare titt på den spännande arkitekturen.

Initiativtagare till Dome of Visions är NCC och tillsammans med våra samarbetspartners Volvokoncernen, Chalmers och Lindholmens Science Park kommer vi de kommande åren fylla Dome of Visions med spännande och oväntade möten, innovationer, insikter och idéer inom hållbarhet och innovation med människan i centrum.

Vi bjuder på kaffe och kaka samt även lättare lunch för dig som anmäler dig till lunchföreläsningen.

När: Torsdag den 14 juni, kl 10-14, lunchföreläsning ”Hållbar stadsutveckling i praktiken” kl 12.00-12.45 (föranmälan krävs)
Var: Dome of Visions, Lindholmsplatsen

Om föreläsningen:

Bild av Johanna Hult-Rentsch, regionschef NCC Property Development. Hållbar stadsutveckling i praktiken
Varför det är så viktigt att skapa en hållbar stad för oss som lever och verkar i den idag och för de framtida invånarna? Hur kan en aktör som NCC vara med och påverka den framtida utvecklingen av regionen och vad innebär egentligen hållbarhet i fastighetsbranschen? 

Varmt välkomna att lyssna till Johanna Hult-Rentsch, regionchef på NCC Property Development Väst, när hon fördjupar sig i hur NCC arbetar med att utveckla våra städer. Hult-Rentsch har lång erfarenhet av både regionala och internationella fastighets- och stadsutvecklingsprojekt. Efter att ha startat sin karriär på NCC, har hon arbetat med flertalet spännande projekt utomlands i bl.a. Sydafrika, Österrike och Schweiz, för att sedan återvända till NCC.

Anmälan görs via formuläret som ni hittar här på sidan. Välkomna!

Detaljer

Datum

14 juni

Tid

10:00 - 14:00

  • Tidigare evenemang

    Denna aktivitet/seminarium har redan ägt rum.

Plats

Lindholmsplatsen

Göteborg