Möteslokal för uthyrning

Dela i sociala medier

Dome of Visions i Göteborg är ett samarbetsprojekt mellan NCC, Chalmers, Volvokoncernen och Lindholmen Science Park. NCC står som ägare av byggnaden och konceptet. Dome of Visions kan bokas av andra parter än de som deltar i samarbetet, via Chalmers Konferens & Restauranger som sedan tidigare bedriver verksamhet på området genom Lindholmen Conference Centre, L´s Kitchen och Företagsreceptionen på Lindholmen Science Park.

Inspirerande möteslokal

Är du intresserad av att hyra möteslokal i Dome of Visions? Då är du välkommen att höra av dig till Chalmers Konferens och Restauranger. Observera att det bara är möjligt att boka in events i Dome of Visions som har koppling till våra teman – hållbarhet eller innovation och med människan i fokus.

Bokningen har öppet alla helgfria vardagar 08:00-16:00
Tfn 031-772 39 50 (knappval 2)
bokninglindholmen@chalmerskonferens.se

Dome of Visions rymmer som mest 149 personer samtidigt. I det yttre rummet finns en ljudanläggning för tal och bakgrundsmusik. I det inre rummet har du tillgång till projektor, duk och inkopplingsplats för medhavd laptop, samt ljudanläggning för tal. Ljudanläggningen inkluderar även en handmikrofon och fem headset. Det inre rummet rymmer högst 50 personer i biosittning inklusive talare, men är mer bekvämt för ett 40-tal gäster.
På övre plan finns även ett mindre konferensrum för upp till 15 personer.

Vid arrangemang eller möten i Dome of Visions kan du boka till förtäring såsom fika och lunch via Chalmers Konferens & Restauranger.

Kläder efter säsong

Dome of Visions har ett säsongsberoende klimat. Det innebär att den inre byggnaden har inomhusklimat medan temperaturen i det yttre rummet, mellan huset och skalet, varierar med årstiderna och vädret. Det yttre utrymmet värms huvudsakligen upp av solens strålar och människorna som vistats där. Under vintern tillförs viss stödvärme från en värmepump. Klimatskalet skyddar visserligen från vind, regn och den mest bitande kylan, men mellan november och mars blir det nästan lika kallt som utomhus. En extra varm tröja under vintermånaderna rekommenderas. Under vår, sommar och tidig höst är däremot situationen den omvända då sommarklimatet förlängs.

Kommande event

Det finns inga evenemang att visa

Dome of Visions nyhetsbrev