Möteslokal för uthyrning

Dela i sociala medier

Dome of Visions vid KTH stängde den 23/10 2017. Byggnaden monteras byggnaden ned och återuppförs på annan ort i Sverige under våren 2018. Följ oss på Facebook för att få vet mer om Dome of Visions nya placering.
Ett varmt tack till alla våra besökare och samarbetspartners i Stockholm!

Inspirerande möteslokal

Är du intresserad av att hyra möteslokal i Dome of Visions? Då är du välkommen att höra av dig med en intresseanmälan. Byggnaden är bokad för olika aktiviteter en stor del av året, men då och då uppstår luckor.

Dome of Visions rymmer som mest 149 personer samtidigt. I det yttre rummet finns en ljudanläggning för tal och bakgrundsmusik. I det inre rummet har du tillgång till projektor, duk och inkopplingsplats för medhavd laptop, samt ljudanläggning för tal. Ljudanläggningen inkluderar även en handmikrofon och fem headset. Det inre rummet rymmer högst 50 personer i biosittning inklusive talare, men är mer bekvämt för ett 40-tal gäster.

Kläder efter säsong

Kom ihåg att Dome of Visions är ett forskningsprojekt kring ett säsongsberoende klimat. Det innebär att den inre byggnaden har inomhusklimat medan temperaturen i det yttre rummet, mellan huset och skalet, varierar med årstiderna och vädret. Utrymmet värms endast upp av solens strålar och människorna som vistats där. Klimatskalet skyddar visserligen från vind, regn och den mest bitande kylan, men mellan november och mars blir det i princip lika kallt som utomhus. En extra varm tröja under vintermånaderna rekommenderas. Under vår, sommar och tidig höst är däremot situationen den omvända då sommarklimatet förlängs.

Kommande event

Det finns inga evenemang att visa

Dome of Visions nyhetsbrev