Möteslokal för uthyrning

Dela i sociala medier

Dome of Visions i Göteborg är ett samarbetsprojekt mellan NCC, Chalmers, Volvokoncernen och Lindholmen Science Park. NCC står som ägare av byggnaden och konceptet. Dome of Visions kan bokas av andra parter än de som deltar i samarbetet, via Chalmers Konferens & Restauranger som sedan tidigare bedriver verksamhet på området genom Lindholmen Conference Centre, L´s Kitchen och Företagsreceptionen på Lindholmen Science Park.

Inspirerande möteslokal

Är du intresserad av att hyra möteslokal i Dome of Visions? Då är du välkommen att höra av dig till Chalmers Konferens och Restauranger. Observera att det bara är möjligt att boka in events i Dome of Visions som har koppling till våra teman – hållbarhet eller innovation och med människan i fokus. Dome of Visions förbehåller sig rätten att tacka nej till evenemang som inte ligger i linje med domens intention.

Bokningen har öppet alla helgfria vardagar 08:00-16:00
Tfn 031-772 39 50 (knappval 2)
bokninglindholmen@chalmerskonferens.se

Dome of Visions rymmer som mest 149 personer samtidigt. I det yttre rummet finns en ljudanläggning för tal och bakgrundsmusik. I det inre rummet har du tillgång till projektor, duk och inkopplingsplats för medhavd laptop, samt ljudanläggning för tal. Ljudanläggningen inkluderar även en handmikrofon och fem headset. Det inre rummet rymmer högst 50 personer i biosittning inklusive talare, men är mer bekvämt för ett 40-tal gäster.
På övre plan finns även ett mindre konferensrum för upp till 15 personer.

Vid arrangemang eller möten i Dome of Visions kan du boka till förtäring såsom fika och lunch via Chalmers Konferens & Restauranger.

Utomhusklimat utan regn och blåst

Vistas du i en av konferenslokalerna på entréplan eller en trappa upp har vi såklart värme eller kyla påkopplad beroende på säsong, men inte i den yttre delen. Där följer temperaturen säsongens väder. Den kyligare delen av året är värmen vi bjuder på här i form av filtar, en god kopp kaffe, utomhuskänsla med gröna växter och ett mäktigt ljusinsläpp. Sommarmånader får vi istället dämpa värmen genom solavskärmning. Men oavsett säsong, varmt välkommen till en kreativ inramning när du vill vara innovativ och hållbar!

Dome of Visions nyhetsbrev